Dahiliye Polikliniği-1 BAŞLANGIÇ SAATİ :08:00 BİTİŞ 17:00
Dahiliye Polikliniği-2 BAŞLANGIÇ SAATİ :08:00 BİTİŞ 17:00
Dahiliye Polikliniği-3 BAŞLANGIÇ SAATİ :08:00 BİTİŞ 17:00
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği BAŞLANGIÇ SAATİ :08:00 BİTİŞ 17:00
Aile Hekimliği Polikliniği BAŞLANGIÇ SAATİ :08:00 BİTİŞ17:00
Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği BAŞLANGIÇ SAATİ :08:00 BİTİŞ 17:00
Evde Bakım Polikliniği
Hemodiyaliz Polikliniği
Diş Polikliniği - 1 BAŞLANGIÇ SAATİ :08:00 BİTİŞ 17:00
Diş Polikliniği - 2 BAŞLANGIÇ SAATİ :08:00 BİTİŞ 17:00
Diş Polikliniği - 3 BAŞLANGIÇ SAATİ :08:00 BİTİŞ 17:00
Acil Polikliniği - 24 SAAT
Hastanemiz ziyaret saatleri öğlen 12:00-13:00,akşam 18:00-19:00 saatleri arasındadır. Bu saatler dışında ziyaretçi kabul edilmemektedir.
Klinikler
ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ
Acil servisimiz 24 saat süreyle hizmet vermektedir. Acil Serviste acil hizmetler (kalp krizi, ritim bozuklukları, yüksek ateş, karın ağrısı, mide kanamaları, trafik kazaları, düşmeler, darplar, zehirlenmeler vb.) birçok acil durumun ilk müdahale ve tedavileri yapılmaktadır. Acil serviste 24 saat boyunca laboratuar ve röntgen birimi çalışmaktadır.
Hastanemiz acil servisinde
müdahale odasında 2 adet sedye mevcuttur.
Müşahade alanında toplamda 12 adet sedye mevcuttur.
1 adet CPR odası ve ambulansla gelen hastaların karşılandığı 2 adet sedye bulunan alan mevcuttur.
Her vardiyada en az 2 hekim ve 4 sağlık personeli vardır.
Hastanemizde karşılanamayan hizmetler için hastalar 112 ambulansıyla ileri tetkik ve tedavi almaları amacıyla sevk edilmektedir.
evde sağlık hizmetleri
Evde Sağlık Hizmetleri Birimi; poliklinik girişi zemin katta hizmet vermektedir.
Evde sağlık hizmetleri daha önce ilgili dal uzman tabiplerince konulmuş olan tanı ve planlanan tedavi çerçevesinde; kişinin bulunduğu ev ortamında; muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinin verilmesi, ilacın reçete edilmesindeki özel düzenlemeler saklı kalmak kaydıyla uzun süreli kullanımı sağlık raporu ile belgelendirilen ilaçların reçete edilmesi, tıbbi cihaz ve malzeme kullanımına ilişkin raporların çıkarılmasına yardımcı olunması, hastanın ve ailesinin evde bakım sürecinde üstlenebilecekleri görevler ve hastalık ve bakım süreçleri ile ilgili bilgilendirilmesi ve hastalığı ile alakalı evde kullanımı gerektiren tıbbi cihaz ve ekipmanların doğru ve uygun koşullarda kullanılması konusunda eğitim ve danışmanlık gibi hizmetlerin verilmesi ile kapsamlı bir hizmet sunumudur.
- Başvuru ve Müracaat:
İlk başvuru; 444 38 33 numaralı Evde sağlık hizmetleri ulusal çağrı merkezine yapılır.
- Hasta Kabulü ve Muayene Süreci
Ulusal çağrı merkezi aracılığı ile Evde sağlık hizmetlerine başvuru yapmış olan hastalara 24 saat içinde ulaşılır. Ev ziyaretine giden Evde Sağlık Hizmetleri ekibi hastayı değerlendirir ve hastanın Evde Sağlık Hizmeti alıp almayacağına karar verir. Hasta ve yakını bilgilendirilir. Hasta Evde Sağlık Hizmeti almaya uygunsa ilerleyen süreç hakkında ekip tarafından bilgi verilir. Evde sağlık hizmeti verilecek kişi, veli veya vasisine ilk muayenede evde sağlık hizmetleri rıza belgesi okutulup imzalattırılır.
- Hasta Takibi ve Randevu Süreci :
Evde sağlık hizmeti verilecek hastaya belirlenen tanı ve tedavi planı doğrultusunda hastanın ayda 1 kez takibi yapılır. Ancak hasta ve hasta yakının talebi doğrultusunda bu ziyaret daha sık olarak gerçekleşe bilir. Hasta yada hasta yakını bağlı olduğu Esh. Birimini telefonla arayarak istediği zaman muayene talebinde bulunabilir. Bu talep doğrultusunda ekipler hasta ziyaretini gerçekleştirirler.
- Nakil Süreci :
Evde sağlık hizmetleri koordinasyon merkezinin 0452 671 36 00 tuşlayıp veya (fatih numarası yazılıcak )a ulaşılarak nakil vb. faaliyetlerden yararlanılır.
Hizmetin Sonlandırılması :
Evde sağlık hizmeti alan veya almaya devam eden kişinin kendi isteğiyle evde sağlık hizmeti almak istememesi, ilgili hekim tarafından evde sağlık hizmeti ihtiyacının gerek kalmadığı kararının verilmesi ve hastanın ex olması sonucu hizmet sonlandırılır.